علی صدارت: بیثباتیسازی و بحرانهایی که نیاز ارگانیک قدرت به ادامه سلطهگری است، به صورت گروگانگیری و جنگ، بر مردم ایران تحمیل شد، و میزان خشونت در میهن، رو به افزایش گذاشت. در نهایت راه حلی جز کودتای خرداد ۱۳۶۰ برای آقای خمینی و شرکا باقی نماند، که در پی طرح ’بیکفایتی‘ رئیس جمهور در مجلس و ’عزل‘ بنیصدر از این مقام گردید.
آقای رفسنجانی، آرای موافق عدم کفایت ۱۷۷ نفر اعلام کرد. حاضران بلافاصله این شعارها را سر دادند:
الله اکبر، خمینی رهبر، مرگ بر ضد ولایت فقیه، درود بر رزمندگان اسلام، مرگ بر بنیصدر!
سپس آقای رفسنجانی در مقام ریاست شاخه مقننه، گفت: ’آقایان دیگه، از این به بعد آقای بنیصدر از قاموس سیاسی جمهوری اسلامی حذف شده. شعارها برگردد برعلیه امریکا‘ و از این لحظه بود که آقای بنیصدر، ممنوعالنام، و ممنوعالتصویر، و ممنوعالصدا، ممنوعالقلم، (و حتی ممنوعالحیات گردید، زیرا که آقای گیلانی، قاضی شرع، به جرم ’باغی با غین‘ او را به هفت بار اعدام محکوم کرد!) گردید.
البته این سانسور و نیز خودسانسوری، در طرفداران سلطنت و فرقه رجوی هم به همان شدت ادامه پیدا کرده است.
مشاهده جالب در میان بعضی از آپوزیسیون این است که میزان سانسور آقای بنیصدر و خودسانسوری برعلیه وی، نسبت مستقیم به میزان باور آنها به اصالت قدرت دارد.
ولی دیوارهای بلند سانسور، تا ابد برقرار نمیمانند و بخصوص از زمان فعالتر شدن جنبشهای اخیر، هرچه بیشتر شکسته شدن این دیوارها، مشهود است. به ویژه با حجم عظیم مدارک افشا شده، و اسناد از طبقهبندی خارج شده، و انتشار فراوان خاطرات دستاندکاران ایرانی و غیرایرانی، در این چهار دهه، عدم فساد و وابستگی آقای بنیصدر، و نفی قدرت و دوری جستن ایشان از قدرت و خشونت، بر جویندگان حقیقت، پوشیده نمانده است.
بسیاری از ایرانیان، و حتی کسانی که با آقای بنیصدر مخالفتهای عمدهای داشتهاند، امروز به ایشان مراجعه مبیکنند و او را بهترین شخص به عنوان سخنگوی جنبش گذار از ولایت مطلقه، به مردمسالاری میدانند.
❊❊❊
–
https://www.youtube.com/watch?v=H8qST3m226Q
–
❊
یکی دیگر از منابع رسمی دولتی، که تایید و تاکید مستند و مهمی برای ثبت درستی و راستی بنیصدر در تاریخ است، متن نوشتاری جلسات «مجلس شورا» بهخصوص آنها که مربوط به خرداد ۱۳۶۰ و بهویژه روز ۳۱ خرداد ۱۳۶۰ و ارائه دلایل «بیکفایتی» بنیصدر، و «عزل» رئیس جمهور هستند(بخوانید کودتا علیه رئیس جمهور!). دلایل ارائه شده، از این قرار هستند:
- عدم اعتقاد به، و مخالفت با ولایت فقیه
- جانبداری از مردمسالاری و دموکراسی.
- مخالفت با ادامه جنگ
- مخالفت با اسلام فقاهتی
- مخالفت با تبلیغ برای آقای خمینی و بت ساختن از او
- جانبداری از حقوق بشر
- مخالفت با «انتصابات امام» (مقصود نصب آقایان بهشتی و موسوی اردبیلی به ریاست و دادستانی دیوان کشور، و سایر انتصابات بر خلاف قانون اساسی)
- مخالفت با احکام «قضات شرع» و حدود و تعزیرات «اسلامی» و اعدامها و شکنجهها
- مخالفت با «نهادهای انقلاب اسلامی» (سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، و دادگاه انقلاب اسلامی، و کمیتههای انقلاب اسلامی، و…)
- موافقت با ملیگرایی و طرفداری از دکتر مصدق
- مخالفت با طرح امریکایی گروگانگیری
- مخالفت با سازشهای پنهانی با امریکا، و استقامت در پیگیری این خیانت و اعلام جرم علیه آقایان بهزاد نبوی و رجایی بابت قرارداد الجزایر (آقای نبوی در مجلس گفت این اعلام جرم، در واقع علیه امام است… و بدین ترتیب اعتراف کردند که خود آقای خمینی هم در سازشهای پنهانی با امریکا شرکت داشته است)
- مخالفت با قرارداد الجزایر بر سر گروگانها
- مخالفت با نخستوزیر (آقای رجایی) و هیئت وزیران تحمیل شده توسط آقای روحالله خمینی
❊
❊
هاشمی رفسنجانی، یکی از مهمترین عواملی بود که منجر به سرنوشت امروز ایران و ایرانیان شد.
به گفته عبدالله جاسبی، از اعضای ارشد حزب جمهوری اسلامی، اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجلس، در جلسهای از بنیصدر به آیتالله خمینی شکایت کرد: « آن قدر این بنیصدر علیه ما حرف میزند و آبروی ما را میبرد شما حرفی نمیزنید؟! و بعد آقای هاشمی ساکت شدند و زدند زیر گریه! امام جلسه را ترک کردند و ما هم همینطور سکوت کرده بودیم. فردای آن روز حاج احمد آقا [خمینی] به ما زنگ زدند و گفتند دیشب امام خوابشان نبرده است و حکم عزل بنیصدر را از فرماندهی کل قوا صادر کردهاند و چند روز بعد نیز طرح عدم کفایت سیاسی بنیصدر در مجلس مطرح شد و رای آورد.» فردای آن روز، نیروهای حزباللهی به خیابانها ریختند و خواستار اعدام بنیصدر شدند.
❊
مدارک تاریخی کودتای خرداد ۱۳۶۰:
نامه هاشمی رفسنجانی، رئیس وقت مجلس اول به خمینی و اعلام نتایج رای گیری مجلس درباره کفایت بنی صدر :
بسم اللَّه الرحمن الرحیم
محضر شریف حضرت آیت اللَّه العظمی امام خمینی- ادام اللَّه ظله. محترماً به عرض می رساند، رأی مجلس شورای اسلامی در جلسه مورخ ۳۱/ ۳/ ۱۳۶۰ پس از بحث و بررسی با حضور ۱۹۰ نفر به شرح زیر:
آرای موافق: ۱۷۷
رأی مخالف: یک نفر
آرای ممتنع: دوازده نفر
در مورد آقای سید ابو الحسن بنی صدر بر این قرار گرفت که «آقای ابو الحسن بنی صدر برای ریاست جمهوری اسلامی ایران کفایت سیاسی ندارد» به موجب اصل ۱۱۰ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مراتب برای اتخاذ تصمیم به خدمت امام عظیم الشأن گزارش می گردد.
رئیس مجلس شورای اسلامی.
۳۱/ ۳/ ۶۰- اکبر هاشمی رفسنجانی
❊
خمینی در پاسخ نوشت:
بسم اللَّه الرحمن الرحیم
پس از رأی اکثریت قاطع نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی مبنی بر اینکه آقای ابو الحسن بنی صدر برای ریاست جمهوری اسلامی ایران کفایت سیاسی ندارد، ایشان را از ریاست جمهوری اسلامی ایران عزل نمودم.
اول تیر ماه ۶۰
روح اللَّه الموسوی الخمینی
(صحیفه امام، ج۱۴، ص: ۴۸۰)
❊
ادزس لینک این مطلب:
http://alisedarat.com/1398/12/13/5458/
❊
بیشتر از رسانههای ملیِ همگانی بهمثابه شاخه چهارم دولت ❊سایت شخصی علی صدارت❊ کشف کنید
Subscribe to get the latest posts sent to your email.