گفتگوی آقای بنی‌صدر و علی صدارت – جنگ روانی قدرتها برای پایان دادن به جهان مشترک، با تبدیل جمعیتهای انسان‌ها به فردهایی منزوی و جبار

گفتگو بنی‌صدر صدارت – جنگ روانی قدرتها برای پایان دادن به جهان مشترک، با تبدیل انسان‌ها به افراد جبار

گفتگوی آقای ابوالحسن بنی‌صدر و علی صدارت – جنگ روانی قدرتها برای پایان دادن به جهان مشترک، با تبدیل جمعیتهای انسان‌ها به فردهایی منزوی و جبار

یک سینه سخن

جنگ روانی قدرتها برای پایان دادن به جهان مشترک، با تبدیل روزافزون انسان‌ها به فردهای تنها و منزوی و جبار، پرخاشگر، خودخواه، خشن، خشونت‌پذیر، خشونت‌پرور، خشونت‌گستر،… و در عین حال طلبکار و خودخواه، و در نتیجه شیوع روان‌پریشی و آسیب‌های روانی و آسیب‌های اجتماعی، و… 

اشاعه فاشیسم فردی یکایک افراد از همه جدا شده…

در واقع قدرت‌ها، با  بکارگیری روشهای جنگ روانی که برای شکستن زندانیان در داخل زندان‌های سیاسی توسط شکنجه‌گران اعمال می‌شود، خوب که بنگری، به اشکال و طرق مختلف، توانسته‌اند در خارج از زندان‌ها، در تبدیل انسان‌ها، به فردهای تنها و منزوی در کشورهای مختلف، و در کل جهان، مردم را منفعل نگه دارند و بشریت را به پایان جهان مشترک، نزدیکتر کنند…

❊❊❊❊❊

مطلب را به شکل صوتی، در همین‌جا بشنوید: 

 

❊❊❊❊❊

لینک مطلب در شبکه‌بندی‌های اجتماعی، برای: عضو شدن و دنبال کردن و مشترک شدن، رای‌دادن، ابراز نظر، پسندیدن، پیاده کردن،و هم‌رسانی:  

یوتیوب :

https://youtu.be/9UmZ8h4FcVE

❊ پادکست: 

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cDovL2ZlZWRzLmZlZWRidXJuZXIuY29tL2FsaXNlZGFyYXQ

واتساپ:

https://chat.whatsapp.com/IT11IqMZ44v9L62gPRghhu 

اینستاگرام : 

https://www.instagram.com/p/CGQJvIxJO8y/ 

تلگرام : 

https://t.me/sedaratMD/1123

فیس‌بوک : 

https://www.facebook.com/notes/علی-صدارت/گفتگوی-آقای-بنیصدر-و-علی-صدارت-جنگ-روانی-قدرتها-برای-پایان-دادن-به-جهان-مشترک-با/3105853322875824/?av=549157828494171&eav=AfYGgX3mktqbXu_9PM-WuNuJX1VIy326pQ51j2xn0GjSDqpV_cxmzAD4XqTFM0oI2jQ 

تویتر : 

https://twitter.com/sedaratmd/status/1315720416774815746 

وب سایت علی صدارت:

http://alisedarat.com/1399/07/21/6797/

❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊

اریک سادین نویسنده ای است که بیشتر بخاطر تحقیقاتش در زمینه فناوری های دیجیتال و تأثیر آنها شناخته شده است. موضع جنجالی که وی در کنفرانس “The Frame: Innovation Human” که توسط Kpmg و Corriere della Sera برگزار شد ابراز داشت. “ما كمتر فراخوانده می شویم كه به ماشین آلات دستورالعمل بدهیم و بیشتر آنها را دریافت می كنیم. اینگونه است که هوش مصنوعی حق تعیین سرنوشت ما را تضعیف می کند “

یکی از کتاب های او ، در سال 2018 در فرانسه منتشر شده و تحت عنوان “Siliconisation du monde (سیلیکون سازی جهانی)” ، اخیراً به ایتالیایی ترجمه شده است. گسترش مقاومت ناپذیر لیبرالیسم دیجیتال ». اریک سادین ، ​​نویسنده و فیلسوف ، یکی از مهمترین صداهای مخالف در موضوعات نوآوری و انقلاب دیجیتال است. وی در مورد کنفرانس “The Frame: Innovation Human” که توسط Kpmg و Corriere della Sera در نوامبر 2019 در میلان ، ایتالیا برگزار شد ، از یک دیدگاه غیررومنتیک و غیر مشتاقانه برخوردار است. “چند سال است که ما فقط در مورد هوش مصنوعی صحبت کرده ایم. ما از شایستگی های آنها هیجان زده می شویم و نگران عواقب آن هستیم. به طور کلی ، ما بیشتر در مورد این موضوع صحبت می کنیم تا در حال حاضر. بدون اینکه بدانیم امروزه این ویژگی ها ، پس از یک آستانه خاص ، می توانند به صورت فردی و جمعی از آزادی انتخاب ما محروم شوند ، ایجاد یک ضد بشری که از سیستم های فنی شکل می گیرد “، او در سخنرانی خود توضیح داد.

به گفته سادین ، ​​در حقیقت ، “آنچه خصوصیات هوش مصنوعی است ، فراتر از سخنرانی های گیج کننده ای که آنها را احاطه می کند و همیشه در مورد پایان کار ، پیشرفت مفتخر در پزشکی یا بهینه سازی تقریباً کامل شرکت ها ،” systemic ”، دانش طبقه بندی و روابط ، مقدر است که باید در تمام زمینه های زندگی بشر اعمال شود.

اعلام حق

این دانش تعیین می کند آنچه فیلسوف فرانسوی به عنوان “اعلام خودکار حقیقت” تعریف می کند که “بنابراین مقدر است که” واقعه “را تولید کند ، عملی را عمدتا به دلایل تجاری یا منفعت طلبانه انجام می دهد ، و به دنبال تحریک مصنوعی و بدون وقفه واقعیت ».

این یعنی چی؟ “بیایید به برنامه Waze فکر کنیم ، برنامه ای که در زمان واقعی وضعیت ترافیک را تجزیه و تحلیل می کند و مسیرهای جایگزینی را پیشنهاد می کند که کم و بیش بهینه شده اند. این سیستم ها نه تنها توانایی برآورد واقعیت را دارند ، بلکه می توانند حقایق را نیز اعلام کنند: در این صورت انتخاب کدام جاده بهتر است. ” سادین می افزاید: «مشکل چیست؟ مسئله این است که دقت واقعیت دارد. سخنان والدین برای فرزندان حقیقتی است که باید با آن مطابقت داشته باشند. ماشین آلات نیز همین کار را می کنند. ماشین آلات به ما می گویند که چگونه عمل کنیم. در اینجا نقطه عطف ضروری فناوری نهفته است.

اما مثالهای بیشتری وجود دارد: ”تصور کنید آینه ای به وب متصل است. این فقط یک تصویر را منعکس نمی کند ، بلکه همچنین می تواند داده های صورت و بدن ما را جمع آوری کند ، پیشنهاد می دهد محصولات یا خدماتی که بر اساس تجزیه و تحلیل پیشرفته و کم و بیش قابل اعتماد ، از سلامت جسمی و روانی شما مناسب ارزیابی می شوند .

نقطه عطف اجباری فناوری

برای بستن ، “ما در حال تجربه یک نقطه عطف اجباری فناوری هستیم. این یک پدیده منحصر به فرد در تاریخ بشریت است که به معنای آن است که فناوری ها از ما می خواهند به گونه ای عمل کنیم. این اتفاق به روشی یکنواخت و در سطوح مختلف رخ نمی دهد. این می تواند به عنوان یک انگیزه شروع شود ، به عنوان مثال با یک برنامه مربیگری ورزشی که نوعی مکمل را پیشنهاد می کند. یا ممکن است در سطح تجویز شده اتفاق بیفتد ، مثلاً در مورد ارزیابی درخواست وام یا در اقتصاد شرکت ، استفاده از ربات های دیجیتال برای انتخاب نامزدها. و در حالی که همه این اتفاقات می افتد “ما اغلب به افسانه مکمل بودن ماشین انسان فکر می کنیم. اما هرچه سطح صلاحیت های خودکار کامل شود ، ارزیابی انسان بیشتر به حاشیه می رود. تا رسیدن به سطوح اجباری ، نمادی از دنیای کار ، که شامل سیستمهایی است که از نظر اقدامات انجام شده به مردم دستور می دهند. استفاده آزاد از توانایی ما در قضاوت به طور موثری با پروتکل هایی که برای هدایت اقدامات ما طراحی شده اند جایگزین می شود.

جامعه داده-محور

حضور غالب دیجیتال خود را بعنوان “نمونه ای برای هدایت رفتارهایی تعیین می کند که لحظه به لحظه مدلهای وجودی فردی و جمعی را ارائه می دهیم که بهترین کاربرد را دارند و این به طور نامحسوس و روان اتفاق می افتد ، تا آنجا که احساس نظم طبیعی جدیدی از چیزها “سادین تأکید می کند. این فیلسوف ادامه می دهد: “به همین دلیل است که تکنو لیبرالیسم فناوری های آلتهیا را به اسب اصلی کار خود تبدیل کرد” ، در آنها تحقق جاه طلبی های هژمونیک خود را دیده است ، به لطف افزایش “دستی خودکار نامرئی” ، در جهانی توسط رژیم بازگشت به عقب ، بازخورد: “جامعه ای مبتنی بر داده” که در آن هر گونه نمود واقعیت تابع الگوریتم هایی است که هدف آنها جلوگیری از هرگونه وقفه در فرآیندها و پیگیری مداوم سود است.

جامعه ضد بشری

نتیجه؟ واضح است: سادین توضیح می دهد: “ما به سمت تجاری سازی كامل زندگی می رویم” ، سرعت توسعه ای كه به عنوان اجتناب ناپذیری ارائه می شود ، توانایی اظهار نظر در تمام وجدان ها را از ما می گیرد. در حالی که کورفیوس اتوماسیون جهان بسیار کارآمد است ، علی رغم عواقبی که بر تمدن ما وجود دارد ، ما شهروندان ساده مصرف کننده هر روز بی احساس تر می شویم. از نظر این فیلسوف تنها یک راه نجات وجود دارد. “اول از همه ما باید متناقض سخنرانی های فنی باشیم و شهادت را از شرایطی که این سیستم ها کار می کنند ، در محل کار ، مدارس ، بیمارستان ها بازگردانیم. ما باید اعتراض خود را نسبت به برخی دستگاه ها آشکار کنیم ، وقتی اعتقاد داریم که اینها صداقت و شرافت ما را تضعیف می کنند. ما باید یک معادله ساده اما ناملموس در برابر حمله انسان گرایانه تحمیل کنیم: هرچه بیشتر آنها سعی کنند ما را از قدرت عمل خلاص کنند ، باید بیشتر عمل کنیم. ”

https://www.morningfuture.com/en/article/2020/02/24/eric-sadin-technology-society-innovation/862/ 

❊❊❊

اریک سادین: «عصر فرد ظالم: پایان جهان مشترک»

L’ère de l’individu tyran: La fin d’un monde commun

by Eric Sadin | Nov 11, 2020

❊❊❊

کتابهای دیگری از این نویسنده:

Inteligencia Artificial O El Desfio Del Siglo, La

by Eric Sadin | Jan 1, 2020

L’ Intelligence artificielle ou l’enjeu du siècle: Anatomie d’un antihumanisme radical (Pour en finir avec) (French Edition)

by Eric Sadin | Oct 19, 2018

LA SILICONIZACIÓN DEL MUNDO

by Eric Sadin | Jan 1, 2014

❊❊❊❊❊

وضعیت سنجی سی‌صد و بیست و ششم: عصر فرد جبار؟


بیشتر از رسانه‌های ملیِ همگانی به‌مثابه شاخه‌ چهارم دولت ❊سایت شخصی علی صدارت❊ کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

پیمایش به بالا

بیشتر از رسانه‌های ملیِ همگانی به‌مثابه شاخه‌ چهارم دولت ❊سایت شخصی علی صدارت❊ کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب