گفتگو آقای #بنیصدر و علی #صدارت : تمرکز قدرت و متلاشی شدن جوامع
تاریخ تولید: هفدهم دی ماه ۱۳۹۷ برابر با ۷ ژانویه ۲۰۱۹ دوشنبه
متلاشی شدن جامعه، موضوع مهمی بود که در دوره پهلوی، توسط آقای بنیصدر مورد تحقیق قرار گرفته بود. این موضوع مهم، به ایران محدود نمیشود و در هر جامعهای که روابط قوا، توازن ضعفها را به هرچه بیشتر مثبتتر شدن موازنهها سوق میدهد، مشاهده میشود. این متلاشی شدن، در جوامع زیرسلطه، مشهودتر بودهاند و به وضوح لمس میشوند. البته در جوامع مسلط، که روابط براساس اصالت زور و قدرت و خشونت و سلطه تنظیم میگردند هم این تلاشی و گسست، وجود داشته ولی نامحسوستر بوده است.
کریستف گیلوی (Christophe Guilluy) در کتاب جدید خود (No Society) جنبش خودجوش «جلیقه زردها» را که هرچه فراگیرتر میشود و علیرغم عقب نشینیهای حکومت آقای ماکرون، شنبه هشتم خود را هم پشت سر گذاشت را به درستی، نه یک ریشه، بلکه علامتی از یک بیماری خوانده است. جنبش جلیقه زردها در فرانسه، مانند انقلاب ۱۳۵۷ در ایران، جنبشی از لایههای پایین جامعه است.
وقتی مردم میپذیرند که برای تغییر دادن باید اول خود تغییر کنند، تحول از پایین صورت میگیرد و ایرانیان بدون رویکرد به قدرتهای خارجی و داخلی، دنیا را با انقلاب ۱۳۵۷ وارد عرصهای نوین نمودند. جنبش جلیقه زردهای فرانسه نیز، بدون رهبری فرد و یا گروه و حزب خاصی، توسط خود مردم و بدون هیچ رییس و مرئوسی، از طریق شبکهبندیهای اجتماعی مدیریت شده است.
وقتی در یک جامعه، مردم بنا را بر شناسایی حقوق و عمل به حقوق میگذارند، تحول از لایههای پایین جامعه شروع میشود، و بدین ترتیب مراجعه به قدرتهای خارجی و داخلی بلاموضوع میشود.
❊
فایل صوتی:
❊
فایل صوتی کم حجم در تلگرام برای ایران:
t.me/sedaratMD/751
❊
فایل در کانال یوتیوب:
https://youtu.be/pkivPMo5pMY
❊
آدرس لینک مطلب در اینستاگرام:
https://www.instagram.com/p/BsmlAkpneqE/
❊
آدرس لینک مطلب در فیس بوک:
https://www.facebook.com/Sedarat57/photos/a.550064201736867/1996608693749070/?type=3&theater
❊
آدرس لینک مطلب در سایت:
https://alisedarat.com/1397/10/24/4551/
❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊
بیشتر از رسانههای ملیِ همگانی بهمثابه شاخه چهارم دولت ❊سایت شخصی علی صدارت❊ کشف کنید
Subscribe to get the latest posts sent to your email.