کودکان ایرانی در جبهه های دفاع از حملۀ صدام

اردیبهشت 1362- فیلم تلویزیون انگلیس درباره کودکان ایرانی در جبهه ها- بخشنامه وزارت آموزش و پرورش برای اعزام کودکان به جبهه ها

 JangIranAraghKoudakan

از سایت نشریۀ انقلاب اسلامی در هجرت– جنایتهای رژیم خمینی بیشمار است. یکی از آنها، فرستادن کودکان به جبهه های جنگ و استفاده از آنها، بعنوان گوشت قربانی روی مین های جنگ. البته خمینی به تنهایی نمی توانست این جنایت را انجام بدهد و حکومت وقت، بخصوص وزارت آموزش و پرورش در آن شریک بوده اند. در اینباره بسیج در تاريخچه تشكيل بسيج دانش‌آموزي خود مدعی است :” در دوران هشت سال دفاع مقدس (31/6/59 تا 31/6/67) بيش از 550 هزار نفر از دانش‌آموزان به دفعات مكرر به جبهه‌ها اعزام شدند كه بيش از 36000 نفر شهيد و مفقود الاثر، 2853 نفر جانباز و 2433 نفر آزاده تقديم دفاع از انقلاب اسلامي و كشور عزيزمان ايران كردند. رفسنجانی نیز در نماز جمعه روز 9 آبان سال 1376 اعتراف کرد که 36000 تن از دانش آموزان در جبهه ها جان خود را از دست دادند. بخشنامه ای که در زیر از آن سخن می رود از علی اکبر پرورش است که در سال 1361، وزیر آموزش و پرورش شد و در سال 67 با افتخار اعلام کرد که در اين جنگ، 150 هزار دانش آموز را به جبهه ها فرستاده است!

 

کودکان ایرانی در جبهه ها و بخشنامه وزارت آموزش و پرورش

یکی از کانالهای تلویزیونی انگلیس اخیرآ فیلم مستندی از کودکان اسیر ایرانی که در میدانهای جنگ دستگیر شده اند و در اردوگاه های عراقی بسر می برند، تهیه و نمایش داده است. در این فیلم، ضمن نمایش کودکان خردسال، برخی از سربازان عراقی در حالیکه ظاهرآ از اجبار به مقابله و کشتار کودکان در میدان جنک، اظهار نارضایتی میکردند، به مصاحبه کشیده شده اند. در این برنامه با طرح این سئوال که چرا سازمانهای بین المللی در مورد سوءاستفاده از کودکان در جبهه جنگ، به رژیم خمینی اعتراض نمی کنند، از عکس العمل مجامع بین المللی از جمله سازمان یونیسف وابسته به سازمال ملل متحد که به منظور حمایت از کودکان جهان تشکیل شده و یا سازمان صلیب سرخ جهانی بمیان آمده است و از قول این سازمانها نقل شده که مجامع مذکور از دخالت در امور دولتها و یا انتقاد علنی از اینان پرهیز می کنند! در خبرهای دیگر نقل شده از منابع عراقی، این دولت ادعا کرده که رژیم خمینی از بازپس گرفتن کودکان اسیر که از جانب دولت عراق برای استردادیشان اعلام آمادگی شده، سرباز میزند.

از طرف دیگر، وزارت آموزش و پرورش خمینی دستورالعملی در رابطه با امتحانات تحصیلی کودکانی که در جبهه ها حاضرند، صادر کرده که به نوبه خود رسوا کننده، تاثرانگیز، و جالب توجه است. در این بخشنامه آمده است:

این دستورالعمل شامل دانش آموزان پنجم ابتدائی!، راهنمائی، دبیرستانی، هنرستانها، داوطلبان آزاد و متفرقه که ماموریت آنها در سال تحصیلی 62- 63 و بعد از آن انجام شده و یا خواهد شد، میباشد که از سوی سپاه پاسداران، ستاد امداد پشتیبانی، وزارت آموزش و پرورش، هلال احمر، جهاد سازندگی و نیروه های مسلح جمهوری اسلامی به جبهه ها اعزام شده و معرفی نامه مربوطه را در دست دارند. براساس این دستورالعمل ادارات آموزش و پرورش موظفند برای این دسته از رزمندگان کلاسهای فشردهء دو ماه و نیمه تشکیل دهند و امتحانات در نوبتهای خرداد، شهریور، آذر و اسفند ماه هر سال انجام می شود که اولین نوبت امتحان داوطلبان در خرداد ماه سال 62 برگزار خواهد شد. رزمندگان (خردسال) می توانند به امتحانات خود در هر نقطه که حوزه امتحانی وجود دارد مراجعه و پس از ارائه معرفی نامه در امتحانات مربوطه شرکت کنند.

 

روزنامه انقلاب اسلامی در هجرت- شماره 49- 9 تا 22 اردیبهشت 1362- 29 آوریل تا 12 مه 1983

 

EE49Ordibehesht62KoodakanJang

 

منبع: 

http://www.enghelabe-eslami.com/component/content/article/21-didgagha/tarikhi/8605-1362.html?Itemid=0 


بیشتر از رسانه‌های ملیِ همگانی به‌مثابه شاخه‌ چهارم دولت ❊سایت شخصی علی صدارت❊ کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

پیمایش به بالا

بیشتر از رسانه‌های ملیِ همگانی به‌مثابه شاخه‌ چهارم دولت ❊سایت شخصی علی صدارت❊ کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب