رژیم ولایت فقیه، تا به حال با تولید سه بحران بزرگ (اولی: گروگانگیری، دومی: رد پیشنهاد صلح صدام و کودتای خرداد 1360 و ادامۀ جنگ، و سومی: بحران هستهای) توانسته است به بقای خود ادامه دهد. مصاحبۀ حسین جوادزاده در رادیو عصرجدید با علی صدارت:
وضعیت امروز ایران در رابطه با بحرانهای خارجی و داخلی
تاریخ 27مرداد1396 برابر با 18 اگوست 2017
با مقدمه در مورد کودتای 28 مرداد 1332.
اینکه ما چه روز و روزگار و چه سرنوشتی داشته باشیم، افرادی…. عدهای…. باید در مکانی…. فضایی… میدانی…. حضور داشته باشند.
اگر خود ما مردم به فکر ساختن سرنوشت خود و عزیزان خود نباشیم، این فضا… میدان… نمیتواند خالی بماند. بالاخره سرنوشت را باید کسی و یا کسانی و یا افرادی بسازند!
به علت عدم حضور یک حداقل لازمی از ما مردم در میدان تعیین سرنوشت خود، این فضا خالی مانده است و در نتیجه منفعتپرستان و زورمندان و قدرتمداران و خشونتگستران، این مکان و فضا و میدان خالی گذاشته شده توسط ما مردم را اشغال کردهاند و در نتیجه آنها هستند که تصمیم گرفته و میگیرند که ما و عزیزان ما چه روز و روزگار و چه وضعیت و چه سرنوشتی داشته باشیم.
قدرتها به دنبال منفعت خود هستند، و به دلیل نداشتن پایگاه مردمی، و به علت نیاز حیاتی به تجاوزها به حقوق برای بقای خود، برای “حفظ نظام…..” نیاز به سرکوب و خفقان دارند و برای توجیه آن نیاز به بحرانسازی دارند.
رژیم ولایت فقیه، تا به حال با تولید سه بحران بزرگ (اولی: گروگانگیری، دومی: رد پیشنهاد صلح صدام و کودتای خرداد 1360 و ادامۀ جنگ، و سومی: بحران هستهای) توانسته است به بقای خود ادامه دهد.
رژیم برای بقای خود احتیاج به مشروعیت دارد و این مشروعیت و اعتبار را با زندانی کردن ما مردم در “انتخاب” بین بد و بدتر و با شرکت ما مردم در “انتخابات” و “رایگیری”ها، کسب میکند.
به هوش باشیم که اگر یک حداقل لازمی از ما مردم در عرصۀ تعیین سرنوشت خود و عزیزانمان نباشیم، زورمندان و قدرتمداران در این رژیم، با ادامۀ ایجاد پی در پی بحرانهای کوچک و بزرگ، برای خفقان و سرکوب ما مردم بهانه درست میکنند، تا به جنایت و فساد ادامه دهند و سرنوشت ما طبیعتا و قطعا از این بدتر و بدتر و بدتر خواهد شد.
هر کدام از ما میتوانیم و باید در ساختن سرنوشت خود، نقشآفرین باشیم، حتی اگر آن نقش در ظاهر، کوچک به نظر بیاید.
گوی توفیق و کرامت در میان افکندهاند—کس به میدان در نمیآید! سواران را چه شد؟!
مصاحبه در تلگرام با حجم کم برای ایران:
همان مصاحبه در ساندکلاد:
https://soundcloud.com/a-banisadr/sedarat-96-05-27
همان مصاحبه در یوتیوب:
^^^^^
https://www.facebook.com/Sedarat57/posts/1421040174639261
^^^^^
https://plus.google.com/u/0/+AliSedarat/posts/fYGKsYFJMR4
بیشتر از رسانههای ملیِ همگانی بهمثابه شاخه چهارم دولت ❊سایت شخصی علی صدارت❊ کشف کنید
Subscribe to get the latest posts sent to your email.