صدارت – رسانه‌های شخصی، جنگ روانی. شورش و جنگ و تخریب در پساکرونا، یا جنبش و صلح و سازندگی؟

علی صدارت – رسانه‌های شخصی، جنگ روانی. شورش و جنگ و تخریب در پساکرونا، یا جنبش و صلح و سازندگی؟

علی صدارت– رسانه‌های شخصی، جنگ روانی.

شورش و جنگ و تخریب در پساکرونا، یا جنبش و صلح و سازندگی؟

تاریخ تولید و انتشار: جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ برابر با ۸ می ۲۰۲۰

مطلب را به شکل صوتی، در همین‌جا بشنوید: 

بحران کووید۱۹، از نوع بحران‌هایی است به ندرت، و هر چند قرن یکبار اتفاق می‌افتد.

الان ما درون این بحران و گرم این ماجرا هستیم و خودمان ابعاد این بحران را آن‌طور که بعدها تاریخ‌نویسان خواهند نوشت احساس نمی‌کنیم. البته تبعات فاجعه‌آمیز بحران، بخصوص در بعد اقتصادی و معیشتی، هنوز در راه هستند.

اگر مانند گذشته (و از جمله بعد از بحران دات کام در اوایل سال۲۰۰۱، و بحران سقوط بازار در سال۲۰۰۸) چرخیدن در بر پاشنه سرمایه‌سالاری ادامه پیدا کند و همان سیاست‌ها ادامه یابند، ابعاد سایر همه بحران‌هایی که تمدن قرن۲۱ با آن روبرو بوده است، بسیار گسترده‌تر خواهند شد. 

جهان پساکرونا، با دنیایی که ما در قبل از شروع سال۲۰۲۰ می‌شناختیم، تفاوت‌های عظیمی خواهد داشت.

پرواضح است که قدرت‌ها و سلطه‌گران، برای ماهی گرفتن از این آب گل‌آلوده، بی‌کار ننشسته‌اند.

برای اینکه قدرت‌ها و سلطه‌گران، بتوانند به پیش‌برد منویات خود و به هدف‌های خود برسند، مدیریت یک پیش‌نیاز حیاتی بسیار ضروری است. آن پیش‌نیاز، براه انداختن و مدیریت انواع جنگ‌های روانی، و پیروزی در آن جنگ‌ها است.

از نیرنگ‌های شناخته شده و موثر سلطه‌گران و قدرت‌ها برای پیروزی در جنگ‌های روانی، سه مورد را در این گفتگو مورد بحث قرار می‌دهیم و مثال‌هایی می‌اوریم:

۱- استروترفینگ (Astroturfing) یک حرکت مزورانهٌ سیاسیِ دروغین و ساختگی است که شرکتها و بنگاهها، و یا گروهها و احزاب سیاسی، تعدادی از مردم را، (بعضی دانسته و استخدام شده، و بسیاری دیگر را نادانسته و داوطلبانه) برای پیش‌برد منافع و منویات و اهداف خود، بکار می‌گیرند و ابزار دست خود می‌کنند تا توسط آن‌ها با کنش‌هایی با هدف‌هایی صوری، هدف‌های اصلی خود را با ظاهر یک حرکت خودجوشِ مردمی، عملی کنند. روشی که در بیراهه رفتن انقلاب۱۳۵۷ و نیز از ابتدای بحران کرونا در ایران، شاهد آن بوده‌ایم.

۲-پساحقیقت (Posttruth)  به معنی شرایط و زمانی است که برای ساخته شدن نظر و عقیده و باور در افکار عمومی،  واقعیت‌های ملموس، جای خود را به احساساتِ بریده از واقعیت، و باورهای شخصی سوگرایانه می‌دهند. استنباطها و برداشت‌های سوبجکتیو، واقعیت‌های ابجکتیو را به تدریج و به درجات مختلف، از افکار عمومی و وژدان همگانی، به کناری رانده، و چه بسا کاملا جانشین آن می‌شوند. واقعیتی که در بزنگاههای این چهار دهه اخیر، و نیز در دوران بحران کرونا دیده‌ایم.

۳-پیتزاگیت: (Pizzagate) مثال موفقی از استروترفینگ و پساحقیقت است که طرفداران ترامپ در مبارزات انتخاباتی، با موفقیت توانست ضربه مهلکی به کلینتون بزنند. مطلبی که در بسیاری از بازگوکنندگان این گونه «وقایع» مشاهده می‌شود این است که آن‌ها با اصرار تصور می‌کنند خود به شکلی شاهد آن «واقعیت» بوده‌اند، و به تکرار می‌گویند: «… من با گوش خودم شنیدم….» و یا «…من با چشم خودم دیدم…» و در آن اصرار و تاکید می‌ورزند. این یک پدیده تعریف شده روانشناسی است. این که اگر این افرادی که در مورد آن «واقعیت» فکر می‌کنند تجربه شخصی داشته‌اند را مورد سوال قرار دهید، به شدت حالت دفاعی می‌گیرند و عصبانی می‌شوند، هم یک واکنش تعریف شده و بسیار شایع است. توضیح اینکه بسیاری از این افراد، دانسته و به عمد دروغ نمی‌گویند، بلکه فقط در جنگ روانی، شکست خورده‌اند و خود اسباب دست قدرت‌هایی که این جنگ را مدیریت می‌کنند شده‌اند، البته نادانسته و ناخواسته. 

تزویر ادعای دروغین اشعه موی زن، و نسبت دادن آن به آقای بنی‌صدر مثال موفق دیگری از این نوع  است. جالب است که بسیاری از کسانی که توسط قدرت‌ها بازی خورده‌اند و خود شاهد یک «واقعیت»، که در واقع اصلا اتفاق نیفتاده است بوده‌اند، با رژیم ولایت مطلقه کاملا مخالف هم هستند. از موقعی که قدرت‌پرستان و زورمداران، آقای بنی‌صدر را مانع بزرگی برای تجدید ساختار قدرت‌مدارانهٌ ولایت مطلقهٌ پهلوی یافتند، یعنی در واقع از همان دوران انقلاب، جنگ روانی علیه آقای بنی‌صدر و خط و ربط استقلال و آزادی شروع شد. در دورانی که کودتای خرداد۱۳۶۰ شروع شد و بعد از آن، و با جستجو در اسناد سفارت امریکا بعد از گروگان‌گیری،  و به خصوص در دورانی که داستان دادگاه میکونوس اوج می‌گرفت، رژیم ولایت مطلقه، بیشترین تلاش‌ها را برای یافتن اسناد و مدارکی برای تخریب بنی‌صدر انجام داد که البته باشکست بزرگی روبرو گردید. چهار دهه بعد از کودتای ننگین خرداد۱۳۶۰، هر چند وقت یکبار، رژیم خود را مجبور دیده که خلاف سیاست خود مبنی بر ممنوع‌التصویر، و ممنوع‌الصدا، و ممنوالنام، و… بودن آقای بنی‌صدر عمل کند و در دستگاههای رسانه‌ای خویش برنامه‌هایی پر از  دروغ و ناسزا را منتشر کند. دستگاه عریض و طویل رسانه‌ای و اطلاعاتی و امنیتی رژیم، هیچ‌وقت (هیچ‌وقت) فیلم و یا سند مستند دیگری از جلسه‌ای که مربوط به دروغ اشعه موی زن باشد را منتشر نکرده است. متاسفانه، جنگ روانی قدرت‌ها علیه بنی‌صدر و خط و ربط استقلال و آزادی، موفق بوده است و بعد از چهل سال! هنوز هم عده‌ای از اشعه موی زن، و پوتین در نیاوردن برای نابودی کوردها، خیانت در جنگ، و به صدام زمین بدهیم زمان بگیریم، و لباس زنانه، و قتل عام کردها، و… می‌گویند و می‌نویسند و… و بعضی آن‌چنان که خود شاهد سمعی و یا بصری ماجرا بوده‌اند!!!

سازندگان دروغ، دروغ را مطابق اندیشهٌ خود می‌سازد. کسانی این دروغ را ساخته، و بضی بسیاری از کسانی که این دروغ را باور و تکرار می‌کنند (حتی خانم‌ها)، تصویری که از زن دارند، بیشتر از یک شیئ جنسی نیست! سوال و جواب مربوط به اشعه، در کتاب ’خانواده در اسلام، مسئله حجاب، سیستم‌های اطلاعاتی‘ در تیر ماه ۱۳۵۹، ششمین چاپ را داشت. در صفحه۹۹ کتاب، سوالی که از آقای بنی‌صدر شده را می‌بینیم: 

تزویر و دروغ «اشعه موی زن» در جنگ روانی علیه بنی‌صدر-عکس از کتاب خانواده در اسلام،مساله حجاب

سوال= «من با چنر نفر از پسرهای دانشجو در مورد پوشیدن موی زن بحث میکردم و آن را به عنوان حجاب قبول نداشتم و معتقد بودم که اگر لباسم متناسب باشد و خودم را بپوشم. همین حجاب است. هرکدام از اینان دلیلی بر پوشیدن موی سر میآورد و یکی از انها دلیلی را پیش کشید که میگفت : پابت شده است موی سر زن اشعه‌ای تولید میکند که روی مرد اپر میگذارد بطوریکه این باعث میشود که مرد از حالت عادی خارج شود. حالا از شما میخواهم بگوءید این نظریه تا چه اندازه درست است ؟»

آقای بنی صدر چرا سلطنت طلبها میگویند که شما گفته اید موی زن برق دارد

https://www.youtube.com/watch?v=WlkXeSRNO_0 

  https://www.youtube.com/watch?v=GDEaF-EM1ls 

❊❊❊

انتخاب سرنوشت ما در دوران پساکرونا، در دست ما است:

هشدار!!!

آیا با انفعال، با پذیرش تزویرهای قدرت‌ها، در جنگ روانی آنها شکست می‌خوریم و در دوران پساکرونا، تنگنا و زندان بد و بدترهایی که خود را در آن محبوس کرده‌ایم تنگ‌تر خواهیم کرد؟ در این صورت شاهد شورش‌ها و آشوب‌ها و تخریب‌ها و خشونت‌ها و… خواهیم بود!

ولی اگر تعداد هرچه بیشتری از همه ما، با آگاهی از نیرنگ‌هایی که قدرت‌ها، در جنگ روانی بکار برده و می‌برند و خواهند برد، شور و شعف حضور در میدان ساختن سرنوشت، و شادی و غرور مشارکت در سرنوشت‌های خوب و خوب‌تر را بر خود روا داریم، در این صورت شاهد جنبش و جوشش و نهضت و سازندگی و دوستی و صلح و… خواهیم شد.

❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊

❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊

پ ن : 

وقتی منظور از ورود در بحث و مباحثه، حل شدن مساله‌ای، و یا رفع شبهه و اشتباهی است، آوردن دلیل و سند و مدرک، کفایت می‌کند که شخصی که در جنگ روانی شکست خورده و وسیله دست سلطه‌گران و قدرت‌مداران شده است، دست از عناد و تخریب و خشونت بردارد. در این صورت، بحث به بیشتر شدن  دوستی‌ها و افزایش سرمایه اجتماعی می‌انجامد. همیشه، و بخصوص در این زمان، به چیزی که میهن ما احتیاج مبرمی دارد، افزایش دوستی‌ها و صلح و آرامش است. از این فضای خشن و متخاصم، آنکه استفاده می‌برد، ولایت مطلقه است. 

ولی اگر قصد، پافشاری در تخریب و خشونت است، و طرف مقابل بدون اینکه حتی به خود زحمت نگاهی سطحی به سندها و مدرک‌ها بیندازد را بدهد، نه تنها اصرار می‌ورزد که به مانند اسلحه‌ای در جنگ روانی، به تهمت و دروغ‌های گذشته خود ادامه بدهد، بلکه با تکرار دروغ‌های دیگری، در سراشیبی دوری از دموکراسی پیش برود، آن وقت بهتر است که از ادامه بحث، خودداری شود. بعد از آن همه سند و مدرک در رد تهمت دروغ اشعه مو به بنی‌صدر، باز هم از «کسی که با موی زن مشکل داشت» سخن به میان است! البته باید انصاف داشت، نتوانسته‌اند به تهمت اشعه و برق و امواج و… مو ادامه دهند و تخفیف داده‌اند و فرموده‌اند  «کسی که با موی زن مشکل داشت»  

کسی که خوابیده را میشود بیدار کرد، ولی کسی که خود را به خواب می‌زند را نه! 

در ذیل کامنتی را که در باره این مقاله دریافت کردم را با شما همو‌طنان عزیز به اشتراک می‌گذارم: 

«ظاهرن این هم روش جدیدی برای ایجاد سکوت( ادعای ترور شخصیت)در ممانعت از افشاشدن کسی که با موی زن مشکل داشت و نیز به عنوان فرد دوم حکومت ننگین ج ا نخست مسئول ماندگاری این رژیم ارتجاعی ونیز ادامه جنگ وخون ریزی و نیز ‌مهر تائید به کودتای فرهنگی مورد علاقه خمینی .‎»

برای اطلاع بقیه هم‌وطنان، لینک‌های ذیل را در جواب می‌آورم:

http://alisedarat.com/category/jang-iran-iraq/

مطلب را به صورت صوتی همینجا بشنوید:

https://www.youtube.com/watch?v=-z6fD8I1x9s&feature=emb_logo

مطلب را به صورت صوتی همینجا بشنوید:

https://www.youtube.com/watch?v=VhFFx9U3hXA&feature=emb_logo

مطلب را به صورت صوتی همینجا بشنوید:

 

❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊

❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊

SoundCloud

فایل صوتی در ساندکلاد استقلال و آزادی، برای پیاده کردن (دانلود)، و پسندیدن (لایک) و یا نپسندیدن و لطفا هم‌رسانی: 

https://soundcloud.com/a-banisadr/sedarat-99-02-19asrjadid  

❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊

❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊

با جنگ روانی است که رژیم ولایت مطلقه، توانسته است ۴دهه مردم ایران را منفعل و بی‌عمل نگاه دارد که بتواند بر آنها سلطه داشته باشد. تا جایی که بعضی از مردم با پای خود به حوزههای رای‌گیری میروند و با دست خود به این رژیم مشروعیت میدهند، تا باز هم بر سر کار بماند و به تجاوزها به حقوق آنها، ادامه دهد!

و نیز با جنگ روانی است که رژیم  ولایت مطلقه، توانسته و می‌تواند افراد یگان ویژه و سایر قوای سرکوب و قوای اطلاعاتی و امنیتی را، به مانند حیوانات وحشی،  به جان هموطنانشان، خواهران و برادرانشان، بیاندازد. 

همه به کمک همدیگر میتوانیم هرگونه سانسوری را از بین ببریم، و برای اینکار وسایل متعددی در اختیار شما و همهٌ ما موجود است.

جنگ واقعی ، جنگ روانی است. 

❊❊❊❊❊

❊❊❊❊❊

هم‌وطن و هم‌زبان عزیز، آنچه که در ذیل آورده شده است، همان مطلب فوق است که در  شبکه‌بند‌های اجتماعی مختلف، و به این منظور که کار شما عزیزان، در گسترش فرهنگ مردم‌سالاری، با مشارکت در مبارزه با سانسورها، آسان‌تر گردد. 

امیدواریم که هرکدام از ما، به سهم خود و به نوبه خود، خویشتن را از لذت همکاری در ساختن سرنوشت خوب و خوب‌تر، برخوردار کنیم.

❊❊❊❊❊

❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊

فایل در پادکست علی صدارت، برای مشترک شدن(subscribe)، و هم‌رسانی: 

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cDovL2ZlZWRzLmZlZWRidXJuZXIuY29tL2FsaXNlZGFyYXQ/episode/aHR0cHM6Ly9hbGlzZWRhcmF0LmNvbS8_cD02MDc5?ved=0CAcQ38oDahcKEwjI2tLUuaXpAhUAAAAAHQAAAAAQAQ  

❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊

Telegram

فایل در کانال تلگرام برای هم‌رسانی و عضویت در کانال: 

https://t.me/sedaratMD/1025  

❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊

YouTube

فایل در کانال یوتیوب علی صدارت، برای اشتراک(subscription) در کانال، ابراز نظر(کامنت) و پسندیدن(لایک) و یا نپسندیدن،  و هم‌رسانی: 

https://youtu.be/FKJNS5wd_qA 

❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊

Instagram

آدرس لینک مطلب برای ابراز نظر(کامنت)، و پسندیدن(لایک) و یا نپسندیدن، و هم‌رسانی،  و دنبال کردن(follow)مطالب در اینستاگرام: 

به شکل IGTV در اینستاگرام:

https://www.instagram.com/tv/B_-lvX3AH7J/ 

❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊

FaceBook

آدرس لینک مطلب برای ابراز نظر(کامنت)، و پسندیدن(لایک) و یا نپسندیدن، و هم‌رسانی، و دوست(friend)شدن در صفحهٌ  فیس بوک:  

ویدیو (Videos):

https://www.facebook.com/Sedarat57/videos/2612476239033830/

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2657406214535681&set=a.1468228190120162&type=3&theater 

❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊

Twitter

آدرس لینک مطلب برای پسندیدن(لایک)، ری‌توییت، و ابراز نظر(کامنت-توییت)، و هم‌رسانی، و دنبال کردن(follow)مطالب در در تویتر: 

https://twitter.com/sedaratmd/status/1258912571916247042 

 

❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊

آدرس لینک مطلب در سایت نشریه انقلاب اسلامی در هجرت برای لطفا هم‌رسانی:

https://enghelabe-eslami.com/component/content/article/35-didgagha/nevisandegane-ma/37918-2020-05-09-20-52-53.html?Itemid=0 

❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊

سایت

آدرس لینک مطلب در سایت علی صدارت برای مشترک شدن(subscribe)، ابراز نظر(کامنت)، و پسندیدن (لایک) و یا نپسندیدن، و لطفا هم‌رسانی: 

http://alisedarat.com/1399/02/20/6079/ 

❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊

❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊

هر ایرانی، یک رسانه‌گر!

(جمله فوق، عنوان درشت صفحه اول رسانه‌های معتبر دنیا در جنبش۱۳۸۸ بود که با شوق، جنبش خودجوش را ترسیم میکردند)

اگر با مطالب و فایلهای نوشتاری/صوتی/تصویری که خدمتتان تقدیم می‌شود مخالفت عمده‌ای در کلیت آنها ندارید و مطلب را کمکی و قدمی، هرچند بسیار کوچک، برای یک تلاش فرهنگی و خشونت‌زدا جهت آزادی و استقلال میهن می‌دانید، در پخش و نشر آن (لااقل با به اشتراک گذاشتن در شبکه‌بند‌های اجتماعی، و یا ارسال آن به آدرس‌های ای‌میل  دوستان خود) ما را یاری فرمایید. 

لینک‌های مربوطه، برای راحتی کار شما، در بالا و نیز انتهای این صفحه آورده شده است. اگر راههای دیگری برای راحت‌تر شدن کار شما به نظرتان می‌رسد، ما را با ارسال پیشنهادهای خود، خوشحال کنید.

دموکراسی در هیچ کشوری بدون وجود فرهنگ مردمسالاری، متصور نیست. تا تغییر نکنیم، نمی‌توانیم تغییر بدهیم. 

بدون فعالیت و ابتکار در امور فرهنگی و رسانه‌آی، و بدون مشارکت در جنبش خودجوش، (و تلاش برای هرچه فراگیرتر کردن آن)، استقرار و استمرار و پیش‌برد مردمسالاری در میهن ممکن نمی‌شود. 

برای ساختن سرنوشتی بهتر، کسب قدرت و در اختیار خود گرفتن و بکار بردن قدرت،  لازم نیست. 

برای ساختن سرنوشتی خوب و خوب‌تر، من و شما و هر کدام از همه ما مردم باید کاری بکنیم، هرچقدر هم که  آن کار، در ظاهر،  به نظر کوچک بیاید.

مردم باید یک کاری بکنند! چه باید کرد؟ 

http://alisedarat.com/1397/08/06/4317/ 

❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊

برای دریافت خبرنامه/مطالب سایت به صورت خودکار، آدرس ایمیل خود را در قسمت مربوطه در بالای این صفحه برای ما بفرستید.

دریافت مطالب سایت به صورت خودکار توسط: 

توسط پادکست:

https://podcasts.google.com/?feed=aHR0cDovL2ZlZWRzLmZlZWRidXJuZXIuY29tL2FsaXNlZGFyYXQ&ved=0CAQQrrcFahcKEwiYm5XxuJzoAhUAAAAAHQAAAAAQBQ 

❊❊❊

توسط فیدبرنر:

http://feeds.feedburner.com/alisedarat 

❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊

 

 


بیشتر از رسانه‌های ملیِ همگانی به‌مثابه شاخه‌ چهارم دولت ❊سایت شخصی علی صدارت❊ کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

2 دیدگاه دربارهٔ «صدارت – رسانه‌های شخصی، جنگ روانی. شورش و جنگ و تخریب در پساکرونا، یا جنبش و صلح و سازندگی؟»

  1. بازتاب: علی صدارت | نامه علی صدارت به هموطنان گرامی جنبش جمهورى‌خواهان دموكرات و لائيك، به مناسبت دهمین گردهم‌ایی و در پایان روز نخست این نشست.

  2. بازتاب: صدارت : جشن زندگی ابوالحسن بنی‌صدر در اولین سال‌گرد سفر وی | علی صدارت

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بیشتر از رسانه‌های ملیِ همگانی به‌مثابه شاخه‌ چهارم دولت ❊سایت شخصی علی صدارت❊ کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب

پیمایش به بالا