صدارت- در مقابلِ هر گونه تجاوزِ هر اجنبی، در کنارِ هم ایستاده و از وطنِِ عزیزمان دفاع می‌کنیم!

هر گونه تجاوز هر اجنبی، به هر دلیلی، به هر صورتی، به هر نقطه خاک وطن را، به طور واضح و مشخص و شفاف، شدیدا محکوم می‌کنیم!

هر گونه مراجعه «ایرانیان» به قدرت‌ها به هر دلیلی، و به هر صورتی را، به طور واضح و مشخص و شفاف، شدیدا محکوم می‌کنیم! 

همگیِ مردمِ دوستار ایران و ایرانیان و بشریت، در کنار هم ایستاده و از ایرانِ عزیزمان، دفاع می‌کنیم!

وقایع اخیر، محکی شده برای بهتر شناختن «ایرانیانی» که در حقوق‌مداری‌های فوق، همراه مردم نبوده، و بلکه در مقابل بوده‌اند.

هیچ‌یک از قدرت‌ها، پشتیبان و همراه مردم نیستند! مردم ایران، با تلاش‌های گسترده برای خشونت‌زدایی، از جمله با درآمیختن با افکار عمومی دنیا، به سلطه‌سالاران و قدرت‌ها فشار می‌آوریم و دامنهُ فعالیت‌های آن‌ها را برای سلطه‌گری و خشونت‌گستری، محدود می‌کنیم.

هیچ‌یک از قدرت‌ها، پشتیبان و همراه مردم نیستند!

ترامپ اولین رئیس جمهوری است که نه تنها به اسرائیل اجازهُ تجاوزی با این ابعاد به ایران را داد، بلکه خود هم در این حملهُ تروریستی به وطن ما شرکت کرد.

فردا نشست ناتو است، و ترامپ در آن شرکت خواهد کرد.

رئیس ناتو مارک روته (Mark Rutte) در کنفرانس خبری امروز، صریحا و با بی‌آزرمی گفت که تجاوزها به وطن ما، نقض قوانین بین‌المللی نبوده است. تهدید ایران توسط ناتو، از جمله بر اساس اصل پنجم این مقاوله است که یکی برای همه، همه برای یکی! یعنی اگر به امریکا حمله شود، به معنی حمله به تمام اعضای ناتو است!

حدود ساعت ۸ شب، موشک‌هایی به پایگاههای امریکایی‌ها در قطر (پایگاه هوایی العُدِیْد، بزرگترین پایگاه امریکا در منطقه، با چندین هواپیما و حدود ۱۰،۰۰۰ پرسنل امریکایی)، و بعضی نقاط دیگر در منطقه، پرتاب شدند.

امروز نشست فوری آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بود. رئیس این آژانس رافائل گروسی، صریحا اعلام کرد که حمله به سایت‌های اتمی، خلاف قوانین بین‌المللی آژانس است. ولی اکثریت اعضای شورای حکام آژانس، از امریکا و غرب جانب‌داری می‌کنند. در این شورا چین و روسیه هم هستند که همیشه از ایران پشتیبانی نکرده‌اند.

صدارت- در مقابلِ هر گونه تجاوزِ هر اجنبی، در کنارِ هم ایستاده و از وطنِِ عزیزمان دفاع می‌کنیم! بیشتر بخوانید »