بنی صدر: 9 دلیل کودتای خرداد 60 که هنوز مسئله روز ایران هستند

110622124957_30khordad60_304x171___nocredit

[soundcloud width=”600 params=”auto_play=false&show_comments=false&color=33e040&theme_color=80e4a0″]https://soundcloud.com/a-banisadr/93-03-30a[/soundcloud]

 

عصر جدید: امشب 30 خرداد است و 33 سال از کودتای خونین  خرداد 60 می گذرد،….. 

بنی صدر: کودتای خرداد 60 مربوط به 33 سال پیش نیست. من به این سئوال بطور خلاصه پاسخ می دهم زیرا آقای دلخواسته در مقاله ای به این مسئله پرداخته اند. آنزمان 9 دلیل آورده اند برای اینکه بگویند منتخب اول تاریخ ایران کفایت سیاسی ندارد.

1 ـ دلیل اول اینکه بنی صدر به ولایت فقیه اعتقاد ندارد. البته آنزمان در قانون اساسی نظارت فقیه وجود داشت و آقای خمینی خلاف قانون اساسی را در 52 مورد نقض کرده بود. حال شده است ولایت مطلقه فقیه.

2 ـ دومین جرم من این بوده است که با گروگانگیری که بعد معلوم شد طرح امریکایی بوده است من مخالف بوده ام. خود عناصر همین رژیم گفته اند که گروگانگیری طرحی امریکایی بوده و اسناد و مدارک آن را دارند. و همین گروگانگیری ایران را گرفتار جنگ هشت ساله و هم اکنون هم بحران اتمی کرده است و امریکا را محور سیاست داخلی و خارجی ایران گردانده است، جرم من این بوده است که با این فاجعه بزرگ و خیانت آشکار مخالف بوده ام .

3- طرفدار حقوق بشر کذائی است که لفظ کذائی آن را در آن مجلس بکار بردند در صورتیکه حقوق بشر کذائی نبوده است و این جرم بوده است که از حقوق انسان طرفداری کردن و هم اکنون هم در آن کشور بنا بر تجاوز روزمره به حقوق انسان است .

4- مخالفت با نهادهای انقلابی : که یکی از این آن ها سپاه است که تبدیل به حزب سیاسی مسلح گشته است و بر دولت و اقتصاد ایران حاکم گردیده است و به نام این ملتی که هیچ از آن خبر ندارد در بیرون از مرزهای کشور مشغول عملیات نظامی است .

5- با اعدام ها و شکنجه ها مخالف است و شکنجه ها را افشاء کرده است .

6- طرفدار دمکراسی غربی است- حال امروز صحبت از دمکراسی دینی و اسلامی می شود و با دادن صفتی به دمکراسی درباره آن صحبت می شود ولی در آن زمان طرفداری از دمکراسی جرم بوده است ، خوب در آن زمان من منتخب ملت بودم و اگر دمکراسی غلط بود چرا وقتی از خمینی در نوفل لوشاتو پرسیدن حکومت جمهوری مورد نظر شما کدام است ؟ پاسخ میداد به مانند جمهوری فرانسه.

7- جرم هفتم من این بوده است که آقای خمینی را با شاه سابق مقایسه می کردم و به دستگاه تبلیغاتی آن روز رژیم اعتراض داشتم که همانطور که دستگاه تبلیغاتی شاه کارش دائما تمجید از شاه بود شما هم دستگاه تمجید از خمینی شده اید.

8- مجلس و شورای عالی قضائی را غیر قانونی  میداند. مجلس به خاطر تقلب هائی که درآن شده بود و شورای عالی قضای را هم به دلیل نقض قانون اساسی توسط آقای خمینی در دادن حکم ریاست و دادستانی کل به آقایان بهشتی و موسوی اردبیلی .

9- جرم نهم من را آقای خامنه ای در نماز جمعه گفته است که بنی صدر می خواهد دیکتاتوری برقرار کند ، حال امروز تاریخ گواهی میدهد که بنی صدر بر استقلال و آزادی و حقوق انسانی و حقوق ملی آن ملت ایستاد و آن آقائی که آن روز آنچه خود بود را به دیگران نسبت میداد  و ان کودتا برای استقرار دیکتاتوری بوده است و دیدیم که آقای خمینی دم از ولایت مطلقه فقیه زد و در حال حاضر هم این ولایت مطلقه را بدرون قانون اساسی برده اند و به قانون اساسی تبدیل کرده اند و میگویند که این کف اختیارات آقای خامنه ای است . در واقع اختیارات ایشان اختیارات یک دیکتاتور نیست بلکه اختیارات یک توتالیتر است ، یک فرعون است .

 این دلایل نه گانه بوده است حال شما مردم ایران انصاف بدهید و ببینید که آیا بر حق بوده است که من ایستادگی کردم؟ البته امری که در آن روز گفته اند و شاید عده ای  هنوز از آن خبر ندارند این است که این آقایان برای انجام کودتا یک سازش پنهانی هم با دستگاه ریگان و بوش انجام دادند که بعد ها به صورت افتضاح اکتبر سوپرایز و ایران گیت از آن بیرون آمد . و اگر امریکائی ها و اسرائیلی ها به این آقایون قول اسلحه نمیداند که بتوانند جنگ را ادامه بدهند. و اگر قول الن کلارک وزیر امور خارجه خانم تاچر(که ادامه جنگ در سود ما و امریکا است ) نبود ، کودتا نیز نمی توانست به سر انجام برسد و شکست فوری در جنگ دامن آنان را می گرفت، گرچه پس از هشت سال باز جام زهر را سر کشیدن .

حال از ان زمان به بعد یکسری از آدم ها که در کودتا شرکت داشتند نمیگویند که این نه دلیل وجود داشته است و فکر میکنند که امروز کسی از آن داستان خبر ندارد . این افراد به چه دلیل گفتند که رئیس جمهور کفایت ندارد ؟ بعدها گفتند دعوای قدرت بوده و بنی صدر هم دنبال قدرت بوده است. حال سئوال این است که چرا نیامدید در مجلس بگوئید دعوای قدرت بوده است و چرا در این دعوای قدرت طرف کودتا چیان را گرفتید؟ این ها چیزی از واقعیت را عوض نمیکند، شما اگر بخواهید از آنچه کرده اید پوزش بخواهید ، اعتراف به خطا بهترین کار است و آدمی را پست و خوار نمی کند  و اما اصرار بر دروغ و اصرار بر خطا آدمی را پست می کند ، من شما را دعوت میکنم که برای خود شریک جرم نتراشید ، آن روز کسانی که با آقای خمینی همراه بودند در استقلال و آزادی همراه بودند ، در انتقلاب ایران همراه بودند . بخشی از آنان وقتی فیل آقای خمینی یاد هندوستان قدرت کرد در برابرش مقاومت کردند، این افراد بدهی به کسی ندارند و شریک جرم استبدادیان و وطن فروشان نیز نیستند . این افراد بودند که ایستادند و ماهیت گرایش آقای خمینی به قدرت و دستیاران او را که هم اکنون بر کشورحاکم هستند بر مردم ایران و جهان شناساندند و هم اکنون نیز این کار را دنبال می کنند ، شما عمله های قدرت خارجی   یا عمله های دیروز استبداد که میگوید گویا آن روز دعوا بر سر قدرت بوده است ، در مجلس می آمدید و میگفتید که بنی صدر در فلان مورد خلاف قانون اساسی عمل کرد و یا فلان روزنامه را بست یا فلان کس را دستگیر کنید . بلاخره یک مورد لازمه است ، خیر . به دلایل نه گانه بالا اشاره کردند . در حالیکه  مخالف ولایت فقیه بودن خلاف قانون اساسی نبوده است . در حالیکه از قبل هم آنان و هم سایرین از این مخالفت من آگاه بودند و حتی خود خمینی به من گفت که شما به 3 دلایل نمیتوانی رئیس جمهور بشوی که یکی از آنان مخالفت با ولایت فقیه بود، آنچه در مجلس خبرگان گفتگو شده است ، موجود است و چاپ خودشان نیز هست ، عدم کفایت رئیس جمهور در این موارد است : ضعف بدنی که نتواند سر پا بایستد و ارده اش منحل شده باشد مثلا اختلال اعصاب- جرمی مرتکب شده باشد- خیانت به کشور کرده باشد . که هیچ یک از این موارد نبوده است و حتی در مجلس یکی از این موارد را نیز طرح نکرده اند . پس  آنچه انجام داده اند کودتا بوده است و بر خلاف متن قانون اساسی و این رژیم از آن روز تا به امروز غیر مشروع و غیر قانونی است و اگر چنان نبود ، نه کشور گرفتار جنگ هشت ساله میشد که در بیانیه 22 خرداد هشدار آن را داده بودم ونه امروز گرفتار بحران اتمی میشد .

 



بیشتر از رسانه‌های ملیِ همگانی به‌مثابه شاخه‌ چهارم دولت ❊سایت شخصی علی صدارت❊ کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

1 دیدگاه دربارهٔ «بنی صدر: 9 دلیل کودتای خرداد 60 که هنوز مسئله روز ایران هستند»

  1. بازتاب: علی صدارت | صدارت : پیشگیری از حمله خارجی (قسمت دوم)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

پیمایش به بالا

بیشتر از رسانه‌های ملیِ همگانی به‌مثابه شاخه‌ چهارم دولت ❊سایت شخصی علی صدارت❊ کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب