“امام فرقی بین صدای زن و مرد قائل نبود”

وقتی حجاب و حرمت آواز خواندن زن از اسلام نیست، آیا ملاک شرع ، عرف جامعه می شود!؟

 

 yadegar emam

●  “امام فرقی بین صدای زن و مرد قائل نبود . اگر شعری حرام نیست زن هم بخواند حرام نیست حتی اگر زن تکصدایی بخواند”

●  “ملاک امام در شرع، عرف جامعه بود. اگر عرف جامعه نپذیرد نباید خانمی چادر سر کند و اگر برعکس عرف نپذیرد نباید چادر برداشته شود”

 

   اما چه وقت عرف جامعه ملاک می‌شود؟ وقتی شرع حکم نکند. 35 سال در طول این رژیم و قرنها پیش از آن، بنابر این که شرع حجاب را واجب کرده و شرع شنیدن آواز زن را حرام می‌داند، زنان تحقیر و سرکوب شده‌اند. این  دو دروغ تاریخی ، همراه با دروغهای بسیار دیگر، جامعه‌های مسلمان  را گرفتار حکم زور کرده‌اند.

   


 

 sedaye zanan 18122013 ۱۳۹۲/۰۹/۲۷- انقلاب اسلامی در هجرت :  سایت انتخاب  به نقل از انصاف نیوز  بخشی از حاشیه نگاری  محمد رضا نظری از گفتگوی او با  زهرا مصطفوی، فرزند خمینی، و سخنان بس شگرف او را  انتشار داده است . تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۲ – ۱۶:۲۰

 حال که اختیار حلال و حرام دین، از جمله در دو مسئله مهم با عرف جامعه شد،

1 – بنام دین ،زور را  درکار آوردن از چه رو‌است؟ در کدام جامعه یک عرف وجود داشته و یا دارد؟ از عرفهای موجود کدام ملاک است؟

2 – عرف در معرض تغییر است. عرف کدام زمان معتبر است؟ جامعه‌های شهری و روستائی عرفهای یکسان ندارند، آیا دین در هر محل باید از عرف آن محل پیروی کند؟ اگر پاسخ مثبت است، درشمال شهر تهران و بخشهائی از شهرهای بزرگ و متوسط ایران، عرف موافق نداشتن حجاب است. پس این گشتها چه کاره‌اند؟

3 – عرفهای زورفرموده – سنتها و عرف و عادتها ورسمها در مورد زنان و تحقیر آنان و نگاه داشتنشان در وضعیت انسان مادون همه زور فرموده اند – بنابر نص قرآن باطل هستند. بنابراین، باید از اصل همسانی زن و مرد در حقوقمندی و کرامت پیروی کرد و نه تنها احکام زورفرموده که در پیروی از عرف قدرتمداری صفت دینی به خود گرفته‌اند را باید باطل کرد، بلکه سنن و عرف و عادتها و رسوم زورفرموده و غیر عقلانی و ناسازگار با حقوق ذاتی انسان را نیز می‌باید منسوخ کرد.

4- اگر از نظر شرعی فرقی بین صدای زن و مرد نیست – که نیست-  حتی اگر تک صدایی بخواند. از چه رو با توسل به دروغ و به حکم زور در طی بیش از سی سال ، با حذف  بخشی  از فرهنگ و جامعه هنری ،به خصوص موسیقی ایران، بانوان هنرمند را منزوی و  مردم را از شنیدن صدای آنان محروم کردید؟


بیشتر از رسانه‌های ملیِ همگانی به‌مثابه شاخه‌ چهارم دولت ❊سایت شخصی علی صدارت❊ کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

پیمایش به بالا

بیشتر از رسانه‌های ملیِ همگانی به‌مثابه شاخه‌ چهارم دولت ❊سایت شخصی علی صدارت❊ کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب