صدارت- نقش رسانه‌های شخصی در کاهش انحصار روایت‌سازی قدرت‌ها و کم‌اثرتر شدن اسلحه در دست «ابرقدرت‌ها!»

علی صدارت: نقش رسانه‌های شخصی در کاهش انحصار روایت‌سازی قدرت‌ها و کم‌اثرتر شدن اسلحه در دست «ابرقدرت‌ها!»

تاریخ: ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ | 14-09-2026 دوشنبه

مطلب را به شکل صوتی، در👇همین‌جا👇بشنوید:

❊❊❊

هفته‌نامه گزارش، بررسی، و ارزیابی رویدادها

(دوشنبه‌ها ساعت۲۱ به‌وقت ایران به‌صورت زنده)

از تولیدات رسانه‌های «سایت علی صدارت:رسانه‌های ملیِ همگانی به مثابه شاخه چهارم دولت»

https://alisedarat.com/2026/09/14/15888/  

قطره‌ای از اقیانوس‌های تلاش‌ها برای برپایی، و پویایی، و پیشبرد مردمسالاری

linktr.ee/sedarat

❊❊❊

خلاصه‌ای مختصر، فرازهایی از محتوی، و مطالب مرتبط:

برای قرن‌ها، جنگ برای مردم عادی، اتفاقی دور بود که تنها از طریق گزارش‌های سانسور شده و مهندسی شده‌ی خبرنگاران نظامی یا نامه‌هایی که هفته‌ها طول می‌کشید تا به مخاطبان برسند، اندکی لمس می‌شد. اما امروز، ما در عصری زندگی می‌کنیم که حوادث به‌طور زنده و لحظه‌ای، در فضای مجازی در اختیار مردم در دورترین نقاط قرار می‌گیرنذ. عصری که در آن میدان نبرد نه در کیلومترها فاصله، بلکه در کف دست ما، در میان اعلان‌های اینستاگرامی و ویدیوهای کوتاه تیک‌تاک قرار دارد. اما این تغییر در نحوه دسترسی، تنها یک تغییر ابزاری نیست، بلکه یک تحول بنیادین در نحوه مدیریت روایت است. در مقابل آن، سوءاطلاعات و ضداطلاعات، یعنی روایت‌های که ژنرال‌های جنگ روانی قدرت‌ها علیه مردم می‌سازند و منتشر می‌کنند، اطلاعات و روایت‌های حقیقی، توسط ما مردم به‌واسطهٌ رسانه‌های شخصی و شبکه‌بندی‌های اجتماعی ما تولید و منتشر می‌گردند!

قدرت‌ها برای کنترل توده‌ها، به‌خصوص در جوامع «دموکراتیک»، نیازی به زور نظامی یا سرکوب مستقیم ندارند. بلکه از طریق کنترل رسانه‌های جریان اصلی و وابسته به قدرت، در مردم «رضایت» لازم را برای اِعمال سیاست‌های باب میل قدرت، خلق می‌کنند!

این تولید رضایت در مردم توسط قدرت‌ها، مرز کشورهای »دموکراتیک» را در‌می‌نوردد و در هر جامعه‌ای کاربرد پیدا می‌کند. دیگر اینکه قدرت‌های خارجی، با دست یافتن به افکار عمومی در یک کشور دیگر، می‌توانند مغزشویی و جنگ روانی را علیه مردم کشور خود، و یا مردم کشورهای دیگر اعمال کنند و در آن‌ها باعث «تولید رضایت» بشوند. یک مثال مناسب در این رابطه، دستگاه جنگ روانی رژیم اسرائیل است. این رژیم مردم خود را به گروهی جنگ‌طلب و خشونت‌گستر مبدل کرده است و در آن‌ها، برای نسل‌کشی و جنایت‌های جنگی، و جنایت علیه بشریت، و انواع تجاوزها به حقوق، «تولید رضایت» کرده است، تا جایی‌که اکثر آنها، این همه تجاوزها به حقوق را، امری لازم، و بلکه مقدس، برای رسیدن به هدف آخرالزمانیِ «اسرائیل بزرگ» به عنوان »سرزمین موعود» برای «قوم برگزیده» می‌دانند! رژیم اسرائیل در عین حال، مغزشویی و جنگ روانی علیه مردم ایران را طوری مدیریت کرد، که برخی خواهان جنگ علیه وطن خود شدند و از اجنبیان برای تجاوز به مام وطن دعوت به‌عمل آوردند. 

در این جنگ روانی برای تولید رضایت، رسانه‌ها به عنوان فیلتری عمل می‌کنند که در آن‌ها تنها، روایت‌های مورد تأیید قدرت منتشر می‌گردند تا جنگ‌ها را «ضروری»، «اخلاقی»، «ناگزیر»، و یا «مداخله‌ی بشردوستانه» یا «جراحیِ بدون خونریزی» جلوه دهند. در واقع، مردم در نهاد خود، خواهان جنگ نیستند. اما رسانه‌ها، انسان‌ها را به گونه‌ای متقاعد می‌کنند که گویی این تنها راه نجات است.

تا قبل از انقلاب الکترونیک و در دسترس واقع شدن فضای مجازی، مونوپلی (انحصار) روایت در دست چند سازمان خبری بزرگ و دولت‌ها بود. «حقیقت»، محصولی بود که در اتاق‌های بسته تولید و سپس برای مصرف توده‌ها ارسال و منتشر می‌شد.

اما امروز، با ظهور رسانه‌های شخصی و شبکه‌بندی‌های اجتماعی، این انحصار شکسته شده است. تولید محتوا از حالت انحصاری و متمرکز خارج شده و به دست تک‌تک افرادی که یک تلفن همراه و گوشی هوشمند دارند، افتاده است! اکنون دیگر لزوماً نیازی نیست منتظر بمانیم تا یک شبکه خبری رسمی تصویری از میدان جنگ را به ما نشان دهد، آن‌هم منحصرا فقط همان‌طوری که در جهت تامین منافع قدرت باشد! در این دوران، سربازان، خبرنگاران مستقل و حتی غیرنظامیان در قلب درگیری‌ها، روایت‌های خود را به صورت زنده و بدون واسطه منتشر می‌کنند. اکنون امکان آکاهی از واقعیت، به صورت افقی و مردمی و مردمسالارانه، فراهم شده است.

این خروج از مونوپلی، «خلق رضایت» را برای قدرت‌ها دشوارتر از همیشه کرده است. وقتی روایت‌های متضاد و تصاویر واقعی از ویرانی‌ها در لحظه منتشر می‌شود، دیگر نمی‌توان به راحتی با یک بیانیه رسمی، وجهه‌ی یک جنگ را تغییر داد یا جنایات را را پشت پرده‌های دیپلماتیک پنهان کرد. دسترسی مستقیم مردم به منابع مختلف، حصارهای اطلاعاتی را فرو ریخته و قدرت‌ها را مجبور کرده است که با حقیقتی بی‌سابقه و غیرقابل کنترل دست و پنجه نرم کند.

با این حال، این آزادی در روایت، بدون چالش نیست. در حالی که مونوپلی قدرت‌ها شکسته شده، و دست و بال آن‌ها برای روایت‌سازی و روایت‌پردازی بسته‌تر شده، ولی وقتی جنگ به محتوایی برای مصرف سریع در رسانه‌های شبکه‌بندی‌های اجتماعی تبدیل می‌شود، ما مردم با تزویر و تله‌ای جدید روبرو هستیم: «عادی‌سازی خشونت»! گام بعدی، تلقین ضرورت جنگ و خشونت و تجاوزها به حقوق، به عنوان تنها راه‌حل، است. در این حالت، متجاوزان به حقوق، تجاوزها را با افتخار انجام می‌دهند، و حتی بین آن‌ها برای اِعمال خشونت‌های بیشتر، رقابت و مسابقه مشاهده می‌شود، امری که در ارتش رژیم اسرائیل شاهد بوده‌ایم.

استفاده از اشعار و موسیقی‌های حماسی، تدوین‌های سریع و فیلترهای جذاب روی ویدیوهای تجاوزها به حقوق و عملیات جنگی، باعث ظهور «زیبایی‌شناسی نظامی» در فضای مجازی شده. به‌طوری‌که جنگ از یک تراژدی انسانی، به یک تجربه «جذاب» یا حتی «رمانتیک» تبدیل می‌کند. در اینجا، خطر این است که اگرچه ظاهرا دیگر «خلق رضایت» منحصرا توسط قدرت‌های دولتی انجام نمی‌شود، اما در کنار آن‌ها، قدرت‌های غیرِدولتی به امر تولید رضایت می‌پردازند، و اشتیاق به جنگ را از طریق الگوریتم‌ها و فرهنگ سمعیبصری ایجاد می‌کنند. توضیح این واقعیت، از آن جهت بسیار مهم است که استفاده از رسانه‌های «شخصی» و شبکه‌بندی‌های اجتماعی، در اختیار قدرت‌ها هم قرار دارد، آن‌هم با امکانات بسیار وسیع‌تری در مقایسه با آن‌چه که برای ما مردم کاربرد و کار‌آیی داشته است. 

در این نقطه است که نقش ما، به عنوان شهروند خبرنگاران دیجیتال، حیاتی می‌شود. اکنون که ابزار تولید روایت در دست ماست، احقاقِ حقِ «آگاهی‌یابی» و احقاقِ حقِ «آگاهی‌رسانی» به یک مسئولیت اخلاقی تبدیل شده است. ما دیگر تنها مصرف‌کنندگان منفعلِ خبری نیستیم که منتظر بمانیم تا قدرت‌ها، وقایع را برایمان تعریف کنند. ما اکنون هم‌زمان تولیدکننده و توزیع‌کننده حقیقت هستیم! و به این دلیل بوده است که طی سال‌های اخیر تاحدی توانسته‌ایم انتشار روایت واقعی را به رسانه‌های قدرت‌پیشه، تحمیل کنیم. در نتیجهٌ این واقعیت که قدرت دیگر نمی‌تواند به طور کامل روایت‌ها را کنترل کند، ما مردم توانسته‌ایم فرصتی بی‌نظیر برای «خشونت‌زدایی» فراهم کنیم. ما مردم توانسته‌ایم در جنگ روانی، دفاع پیروزمندانه‌ای را مدیرت کنیم. و به این دلیل که جنگ روانی مادر همه جنگ‌هاست، ما مردم توانسته‌ایم، سلاح‌های در دستِ قدرت‌ها را، کم‌اثرتر کنیم. وقتی ما به جای بازنشر ویدیوهای رمانتیک نظامی، بر روایت‌های انسانی، رنج‌های مشترک و صدای قربانیان تمرکز کنیم، در واقع در حال مقابله با هرگونه تلاش برای توجیه خشونت هستیم. در تجربهٌ تلخ تجاوزهای نظامی اسرائیل و امریکا، دیدیم که چه ریزش عظیمی در طرفداران «مداخله‌ی بشردوستانه» یا «جراحیِ بدون خونریزی» به‌وجود آمده است!

احقاقِ حقِ آگاهی‌رسانی به این معناست که ما با استفاده از ابزارهای رسانه‌های شخصی، به جای تغذیه از نفرت آمار ۱۰ و ۲۰ و ۳۰ برابر شدهٌ کشته‌ها و بازنشر آن اغراق‌ها و گزاف‌گویی‌ها، و یا با بازنشر تبلیغ دروغِ شکوهِ کاذبِ «دوران زرین پهلوی»، و نبرد «داوود و جالوت»، و ضرورت «تلفات جانبی جنگ»، و فرا رسیدن ادای دِین «سربازان حضرت موسی» برای حمایت «کوروش کبیر از یهودیان» در فتح بابل، وتلاش کنیم واقعیت‌ها را آن‌طور که هستند، در اختیار افکار عمومی قرار دهیم. اگر بتوانیم روایت‌های «انسان بودن» را بر روایت‌های دروغینِ «قدرت داشتن» مقدم کنیم، رسانه‌های اجتماعی را از ابزاری برای ترویج خشونت به ابزاری برای صلح تبدیل خواهیم کرد. 

مقدمه شروع تجاوزهای بی‌سابقهُ رژیم اسرائیل و امریکا در سال ۱۴۰۴ به میهن ما، با بازنشر کردن، لایک زدن، کامنت و نظر گذاشتن، ودر مطالبی بود که توسط رسانه‌های وابسته به قدرت‌های متجاوز، در فضای مجازی منتشر می‌شدند. زمینهُ ذهنی این همکاری‌ها توسط برجی از مردم، در تماشا کردن برنامه‌های تلوزیون اسرائیلاینترنشنال و من‌وتو وبوده است. با تحریم این رسانه‌های خائن به ایران و ایرانیان، هرکدام از ما مردم، در مقابل «تولید رضایت» در ما برای مبدل شدن به یک سرباز ارتش رژیم اسرائیل، مقاومت کرده‌ایم! مقدمه شروع تجاوزهای اتمی به میهن ما، با دستِ‌کم گرفتن پیام‌های پهلوی‌ها و طرفداران فرقهٌ ولایت پهلوی، در فضای مجازی، در رابطه با حمله اتمی رژیم اسرائیل و امریکا به وطن ما، چیده می‌شود. خیانتِ آشکار دیگری که به‌تازگی، باز از این ایلِ ایران‌ستیز می‌بینیم! با دنبال کردن، و لایک زدن، و…، و بازنشر کردن مطالبِ فضای مجازی در حمایت از پهلوی و شرکا، در سال‌های اخیر و به‌خصوص از سال ۱۴۰۱ بود که زمینهٌ تجاوزهای نظامی سال ۱۴۰۴ به میهن ما چیده شد. از این فاجعه، درس بکیریم و از تجاوز رژیم اسرائیل و امریکا با اسلحهُ اتمی، پیش‌گیری کنیم! سلاح متجاوزان را در دست آن‌ها بی‌اثرتر کنیم! 

ما از عصری که در آن توسط چند نفر، دروغ به جای حقیقت (تولید و خلق رضایت) دیکته می‌شد، به عصری رسیده‌ایم که حقیقت در هزاران تکه پراکنده شده است، و روایت‌سازی از انحصار قدرت‌ها بیرون آمده است. این پراکندگی اجتناب‌ناپذیر، اگرچه هرج و مرج‌آور است، اما در دل خود بذر حقوق‌مداری را دارد. اکنون توپ در زمین ماست. ما می‌توانیم اجازه دهیم الگوریتم‌ها ما را به سوی خشونت و رمانتیسیسم نظامی بکشانند، یا می‌توانیم با اراده‌ای آگاهانه، از این دسترسی گسترده برای افشای چهره واقعی جنگ و ترویج فرهنک صلح استفاده کنیم. 

❊❊❊

آگاهی‌یابی و آگاهی‌رسانی، حقی از حقوق بشر است

حقوق‌مدارتر شدن و تلاش برای حقوق‌مدارتر کردن، از پیش‌نیازهای برپایی و پویایی مردمسالاری در هر جامعه‌ای است. برای این کار، یکی از مهمترین راه‌ها، احقاق حق اطلاع‌یابی، و احقاق حق اطلاع‌رسانی است.

برای انجام این مهم، هر کدام از همگیِ ما، به سهم خود و به نوبهٌ خود، با خودانگیختگی، و با احقاق حق استقلال، و با احقاق حق آزادی، می‌توانیم از استعداد خلاقیت خود بهره بگیریم و در ابتکار راه‌های مختلف، کوشا شویم.

یک راه آسان برای مشارکت در ساختن سرنوشتی خوب و خوب‌تر در اینجا برای شما فراهم شده، و به شما هم پیشنهاد می‌شود: 

لینک مطلب در رسانه‌ها و شبکه‌بندی‌های اجتماعی، برای: عضو شدن و دنبال کردن(follow) و مشترک شدن، رای‌دادن، ابراز نظر، پسندیدن(like)، همرسانی(share) کردن، پیاده کردن(download)، به دوستان خود ایمیل کردن، و…، و لطفا ابتکار برای سایر روش‌های انتشار و هم‌رسانی:

مطلب را به صورت تصویری در این رسانه‌ها ببینید و در هم‌رسانی مشارکت بفرمایید:

اینستاگرام:

https://www.instagram.com/p/DdR5Xnij0sp/

صفحه  فیس‌بوک:

https://www.facebook.com/reel/1525601516267735

یوتیوب: 

https://www.youtube.com/watch?v=cEqo7LhJZeM

مطلب را همچنین می‌توانید به شکل صوتی،  در این رسانه‌ها بشنوید و در هم‌رسانی مشارکت بفرمایید:

اسپاتیفای:

https://creators.spotify.com/pod/profile/sedarat/episodes/–e3ovs9u

کست‌باکس

castbox.fm/channel/علی-صدارت-id3317800?country=us

واتساپ

در گروه واتساپ با شناسه «علی صدارت-نظر، خبر، تحلیل» همراه ما شوید و در هم‌رسانی مشارکت بفرمایید:

chat.whatsapp.com/IT11IqMZ44v9L62gPRghhu

در گروه تلگرام با شناسه t.me/sedaratMD همراه ما شوید و در هم‌رسانی مشارکت بفرمایید:

t.me/sedaratMD

برخی دیگر رسانه‌ها:

سیگنال: 

https://signal.group/#CjQKIND3XrJ9ZBDZsS7Ejd8mtT5t5lfWFZcTlDkcMQqujuZcEhDX1cNxfC5aMQdzGqGdPnlF

مستودان:

mastodon.social/@sedarat

سابستک:

sedarat.substack.com

بلوسکای  BlueSky:

sedarat.bsky.social

❊❊❊❊❊

دوران گذار را چگونه می‌توانیم طی کنیم؟

سند اساسی دوران گذار برای انتقال حاکمیت به ما مردم ایران (به عنوان یک قانونِ اساسیِ موقتِ  لائیک و غیرِایدئولوژیک):

AliSedarat.com/2019/08/17/5108

ویژگی‌های نقشه راه در سه دوران:

۱- دوران فعلی: از همین حالا تا زمان سقوط فیزیکی رژیم، و سپس 

۲- دوران موقت انتقالی: بعد از سقوط فیزیکی رژیم، گردانندگی و تدبیر امور کشور با یک دولت موقتِ انتقالی با قانون اساسی موقت(یعنی همین سند) و انتخابات آزاد برای مجلس موسسان، بحث و تدوین و تصویب قانون اساسی غیرِ موقت، و بعد انتخابات آزاد برای انتخاب نمایندگان مردم در دولت غیرِموقت، قانون اساسی جدید، و بعد

۳- دوران غیرِموقت: منحل شدن دولت موقت بلافاصله بعد از رسمی شدن دولت دائمی طبق قانون اساسی جدید.

قانون اساسی پیشنهادی بر اساس حقوق پنج‌گانه (لائیک، غیر ایدئولوژیک):

alisedarat.com/2019/06/23/4991

این سند متعلق به هیچ شخص و گروه خاصی نیست، و صاحب آن در واقع، همگیِ خودِ ما مردم ایران هستیم. در نتیجه، ضمانت اجرایی اصول این سند هم همگیِ خودِ ما مردم ایران هستیم. مردم‌سالاری را، فقط خودِ ما مردم می‌توانیم، و فقط خودِ ما مردم باید برقرار کنیم، نه قدرت‌ها!

AliSedarat.com/2025/09/07/14617

قانون اساسی پیشنهادی بر اساس حقوق پنج‌گانه (لائیک، غیر ایدئولوژیک):

alisedarat.com/2019/06/23/4991

این قانون اساسی پیشنهادی متعلق به هیچ شخص و گروه خاصی نیست، و صاحب آن در واقع، همگیِ خودِ ما مردم ایران هستیم. در این زمان بازنشر آن، کمکی است برای بررسی و بحث و نقد. ضمانت اجرایی اصول قانون اساسی هم همگیِ خودِ ما مردم ایران هستیم. مردم‌سالاری را، فقط خودِ ما مردم می‌توانیم، و فقط خودِ ما مردم باید برقرار کنیم، نه قدرت‌ها!

جنگ روانی را خامنه‌ای و شرکا «جهاد تبیین» یا «بلاغ مبین»، نتانیاهو و شرکا Hasbara و ترامپ و شرکا «مدیریت روایت» خوانده‌اند. عملیات روانی psyops, یا psychological operations برای روایت‌سازی و روایت‌پردازی، از مهمترین وظایف اطلاعاتی-امنیتی‌ها در دنیا است. قدرت‌ها و دیوان‌سالاریِ اطلاعاتی-امنیتی‌ها (psyopcracy)، حتی آن‌ها که با هم دشمنی دارند، مانند ظروف مرتبطه با هم تعامل و بده‌بستان دارند.

 نتانیاهو تاکید فراوان بر جنگ روانی دارد، و به‌خصوص بعد از گماشتن دیوید بارنیا به ریاست موساد در سال ۲۰۲۱، ابعاد کیفی و کمی جنگ روانی افزایش چشم‌گیر و فزاینده‌ای یافته است، که بسیاری از آن‌ها، ایران و ایرانیان را مورد هدف قرار داشته‌اند. نتایج جنگ روانی علیه ایران و ایرانیان، در جنبش‌های سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۴ فاجعه‌آور بود، و در ۱۴۰۴ به جنگهای فیزیکی و تجاوزهای بی‌سابقه رسیده است. با توجه به شکست استراتژیک در مقابل ایرانیان، نتانیاهو و شرکا، بودجه‌های جنگ روانی خود علیه مردم را چندین برابر کرده‌اند.

با این یادآوری که اگر چه جنگ روانی مادر همهٌ جنگ‌ها است! ولی تکرار و تاکید لازم است که البته این تنها جنگی است که ما مردم در آن، توانایی و دانش و وسایل دفاع پیروزمندانه از خود را دارا هستیم.

روشِ عملیِ این دفاع پیروزمندانه برای همهُ ما مردم به آسانی میسر است! همهُ ما مردم هریک به سهمِ خود! و به نوبهُ خود!:

این روشِ ساده و عملی تلاش برای احقاق حقوق است، از جمله:

 احقاقِ حقِ آگاهی‌یابی، و 

احقاقِ حقِ آگاهی‌رسانی، و 

احقاقِ حقِ استقلال! 

قدرت‌ها، بدون شکست دادنِ ما مردم در جنگ روانی، مطلقا نمی‌توانند انواع جنگ‌های فیزیکی را حتی شروع و بر ما تحمیل کنند! انواع خشونت‌ها و تجاوزها به حقوق را هم همین‌طور!

در رابطه با ایران، تمام تلاش ژنرال‌های جنگِ روانیِ قدرت‌ها علیه ما مردم، نابود کردن هویت ملی ایرانیان است، ابتدا در سطح من، و تو، و افرادی دیگر. سپس وقتی کم‌کم تعداد این افراد (از ما مردم)، به یک حداقل لازمی برسد، آن وقت است که سلطه‌سالاران قادر خواهند بود به نیات شوم و دیرینهٌ خود علیه ایران و ایرانیان، جامهّ عمل بپوشانند:

هدف سلطه‌سالاران:

بعد از توهین و تحقیر ایرانیان،

بعد از خُرد و خمیر کردن ایرانیت و خنثی‌سازی آن،

دوقطبی و چندقطبی کردن جامعه، و به جان هم انداختن مردم!

ناممکن ساختن زندگی در میهن و تحمیل مهاجرت‌های اجباری!

تکه‌پاره کردن ایران!

چپاول و به یغما بردن منابع طبیعی ایران!

❊❊❊❊❊

خود را با دست خود در سیاهچال «‘انتخاب’ میان بد و بدتر» زندانی نکنم:

فرار از بدتر(اصولگرا)، پناه به بد(اصلاح‌طلب): با پای خود به حوزههای ’رای‌گیری‘ رفتن، و با دست خود به رژیم مشروعیت دادن! از جوشش انداختن جنبش ۱۳۸۸!

فرار از بدتر(خامنه‌ای)، پناه به بد(پهلوی، تجزیه‌طلبانِ فدرالیستِ «اتنیکی»، نتانیاهو، ترامپ،…): از جوشش انداختن جنبش ۱۴۰۱ و ۱۴۰۴، و کشتارهای دی‌ماه۱۴۰۴، دعوت از اجنبی برای تجاوز به وطن در ۲۳خرداد تا ۳تیر۱۴۰۴، و از ۹اسفند۱۴۰۴ تا ۲۸خرداد۱۴۰۵،… و…

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد—طلب عشق ز هر بی‌سر و پایی نکنیم!

یادمان باشد….. دشمنِ دشمنِ من، الزاما دوستِ من نیست!

با کسی دشمنی ندارم، ولی می‌پرسم: کدامیک از اینها می‌توانند دوستِ من، دوستِ وطن من، و دوستِ هموطنان من باشند:

نتانیاهو و ترامپ و پوتین و پهلوی و رجوی، دشمنِ خامنه‌ای؟!

خامنه‌ای، دشمنِ نتانیاهو و ترامپ و پوتین و پهلوی و رجوی؟!

آیا اصلا کوچک‌ترین امکانی هست که حتی یکی از اینها دوست ایران و ایرانیان باشند؟!

#پهلوی_همجنس_نتانیاهو_خامنه‌ای_پوتین_رجوی_ترامپ

دفاع از ایران و ایرانیان در مقابل تجاوز و حمله انیرانیان، وظیفه همه ما است، و هیچ بستگی به رژیم حاکم ندارد! با این توجه بود که ما ایرانیان در دفاع از وطن در مقابل تجاوز صدام به ایران، این‌چنین معجزه آفریدیم و هدف اسرائیل را برای تکه‌پاره کردن میهن، باز هم خنثی کردیم. این پیروزی ما در حالی بود که بسیاری از کشورهای منطقه و دنیا، علیه ما بسیج شدند و به‌کمک صدام شتافتند!

حیات ملی ما در خطر است! ضرورتی حیاتی: خشونت‌زدایی و درآمیختن با افکار عمومی و اتحاد همگانی در هر نقطه‌ای از دنیا برای خشونت‌زدایی و دفاع از ایران، در مقابل تجاوزها، صرف نظر از اینکه رژیم حاکم بر ایران کیست!

سکوت تو، انفعال ما، کم کاری من = خود را شریک جرم تجاوزها به حقوق بشر کردن!

میزان سکوت و تحمل امروز من است که میزان خشونت‌های فردا را پیش‌بینی می‌کند!

به هر میزان که تجاوزها به حقوق را امروز تحمل کنم، به همان میزان، فردا ابعاد کیفی و کمّی خشونت‌ها بیشتر خواهد شد!

پیام و دعوت انقلاب را بشنوم:

پشت به قدرت (قدرت‌های داخلی و خارجی، قدرت‌های دولتی و غیردولتی، قدرت‌های غربی و شرقی) و روی به ملت (همکاری برای هرچه فراگیرتر کردن جنبش خودجوش و اتحاد حول محور حقوق)

❊❊❊

مردمسالاری یک فرهنگ است و هر کدام از همه‌ی ما مردم، باید، باید برای استقرار و استمرار و پیشبرد مردم‌سالاری تلاش کنیم. هر کدام از همه‌ی ما مردم، باید، باید به سهم خود و به نوبه خود، کاری انجام دهیم، هر چقدر هم آن کار در ظاهر به نظر کوچک بیاید.

«مردم» باید یک کاری بکنند!

چه باید کرد؟

alisedarat.com/1397/08/06/4317

جنگ روانی مادرِ همه‌ی جنگ‌ها است، ولی تنها جنگی است که در آن، هر کدام از همه ما مردم (هر کدام از ما به سهم خود و به نوبه خود) توانایی و دانش و وسایل دفاع پیروزمندانه از خود را داریم.

❊❊❊❊❊❊❊❊❊❊

آدرس مطلب در سایت (سایت علی صدارت : رسانه‌های ملیِ همگانی به مثابه شاخه چهارم دولت) را در ذیل آورده‌ایم.

مطلب صوتی/تصویری را، می‌توانید مستقیما در این آدرس بشنوید/ببینید.

در این آدرس، بعضی دیگر رسانه‌ها که هم این مطلب و نیز برخی دیگر از مطالب سایت در آن‌ها منتشر می‌شوند، قابل دسترسی هستند.

از این راه نیز هر کدام از ما هم می‌توانیم به سهم خود و به نوبه خود، برای احقاق حقِ آگاهی‌یابی و آگاهی‌رسانی، به عنوان یک «کنش‌گر حقوق بشر» فعال شویم. با عضو شدن، و دنبال کردن، و مشترک شدن، و رای‌دادن، و ابراز نظر، و پسندیدن، و پیاده کردن، و به دوستان خود ایمیل کردن، و…، و با ابتکار برای سایر روش‌های هم‌رسانی، نقش‌آفرین گردیم:

https://alisedarat.com/2026/09/14/15888/

راههای تماس و ارتباط با ما:

لینکهای دسترسی به سایر تولیدات ما، و سایر رسانه‌های ما، و نیز راههای تماس و ارتباط با ما:

linktr.ee/sedarat

راههای تماس و ارتباط با ما: برای دسترسی به سایر تولیدات ما، و سایر رسانه‌های ما، و نیز راههای تماس و ارتباط با ما، لطفا تصویر فوق را با موبایل خود اسکن کنید، و یا به لینک زیر مراجعه فرمایید: linktr.ee/sedarat ❊
برای دسترسی به سایر تولیدات ما، و سایر رسانه‌های ما، و نیز راههای تماس و ارتباط با ما، لطفا تصویر فوق را با موبایل خود اسکن کنید، و یا به لینک زیر مراجعه فرمایید:
https://linktr.ee/sedarat


بیشتر از رسانه‌های ملیِ همگانی به‌مثابه شاخه‌ چهارم دولت ❊سایت شخصی علی صدارت❊ کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا

بیشتر از رسانه‌های ملیِ همگانی به‌مثابه شاخه‌ چهارم دولت ❊سایت شخصی علی صدارت❊ کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب